iklan....Layanan iklan anda.. untuk di klik

SELAMAT DATANG..Para tetamu yang dikasihi

Ahad, 19 Disember 2010

Tutorial naikkan trafik dengan FreeViral.com

cakap lah kat sesiapa pun .. kalau benda free mestilah ramai yang takkan lepaskan peluang betul tak? tujuan korang berblog banyak jenis dan objektifnya. salah satunya yang pasti ialah membuatkan blog korang terkenal di mata kenkawan dan sahabat baru dalam alam maya.

selain dari rejim berblogwalking, dok say hai..hai bye..bye .. mengetuk pintu chatbox orang tak kira siang malam, terdapat pelbagai alternatif tak kira jenis yang boleh diterima orang ramai atau jenis yang bakal mendapat makian kerana terdapat unsur "spammers"

saya nak perkenalkan kepada sahabat semua - FreeViral.com.
mungkin ada yang sudah tahu, tapi tak berani ambil tindakan, mungkin juga ada yang masih tak tahu, dahagakan traffic, ingin mencari jalan mudah tapi bukan melalui cara spamming, FreeViral ini merupakan salah satu cara menaikkan traffic secara menggila (er..boleh ker cakap camni ha? hahah) kerana keupayaannya menjana sehingga 10 JUTA trafik - maksimum kot !

bukan saya sajer-sajer cakap, ikut dalam penerangan .. auta dia..auta lah saya nih hahaha !!!

cara dia mudah sajer, melalui pengkiraan matematik tanpa cas terselindung, kita tak payah keluar duit, semuanya free

tapi dengan syarat tau!

kita perlu mengikuti arahan dari Step 1 hingga ke Step 2.

Step 1
inilah bahagian yang penting kerana kita perlu memasukkan kod dalam setiap kotak (ada 6 kotak). kotak pertama sudah tentulah link dari sponsor (Sponsor Ad).

klik - paparan baru akan keluar - tunggu sehingga kod angka (nombor shj) keluar di bahagian atas. copy kod tersebut dan paste dalam kotak kosong yang disediakan.

selepas itu klik link (1st Ad hingga 6st Ad) sehingga penuh ke enam-enam kotak tersebut. itu jer !! semua telah diterangkan secara mudah. jangan risau .. korang boleh buat punya !!

Step 2
borang pendaftaran disediakan. isi sahaja. kemudian tunggu email untuk pengesahan dan yang penting mendapatkan nombor siri kita punya sendiri.

sejauh ni korang faham tak konsep dia? kalau tak faham boleh tengok cara-cara dia DISINI.

kalau faham, reti bahasa dan berminat, boleh ambil entry ni untuk dimuatkan dalam entry korang pulak..
selamat ber FreeViral !!!

p.s.: opss satu lagi nak kasi tahu .. NUFF korang tak terjejas pun kalau apply menda alah ni okay!