iklan....Layanan iklan anda.. untuk di klik

SELAMAT DATANG..Para tetamu yang dikasihi

Rabu, 26 Mei 2010

belajar membina website

http://bit.ly/aC5bVM
“Anda Tidak Perlu Berjumpa Sesiapa Pun Untuk Mula Menjana Wang Di Internet
Dengan Teknik Ini”


Saya tak perlu bersusah payah mencari pelanggan, tak perlu tergesa-gesa dalam kesesakan semata-mata untuk temujanji dengan pelanggan, tak perlu kering air liur berulang-ulang cerita yang sama kepada pelanggan. Bahkan pelanggan pula yang mencari-cari saya. Hinggakan saya yang terpaksa membuat temujanji untuk mereka.

Malah 100% perniagaan ini boleh dijalankan secara automate atau autopilot.

Yang menarik lagi potensi pelanggan saya berada di merata-rata tempat tanpa sempadan. Dengan kata lain, di seluruh dunia. Inilah marketing yang hebat namanya.

Yang paling penting banyak menjimatkan masa dan kos. Tahu-tahu sahaja pelanggan terus membuat bayaran ke akaun bank seperti di atas.

Anda nak tahu rahsianya?...

Ikhlas saya beritahu... rahsianya adalah jalankan perniagaan Internet.

Adakah anda juga bercita-cita untuk menjalankan perniagaan Internet anda sendiri sejak dulu lagi? Tetapi masih tidak tahu bagaimana untuk memulakannya?

Adakah anda gagal kerana tidak tahu bagaimana untuk membina perniagaan Internet anda sendiri walaupun tiada produk untuk dijual?

Anda Tidak Perlukan Produk Anda Sendiri Untuk Memulakan Perniagaan Internet. Saya Juga Tiada Produk Sendiri...


Sebenarnya untuk mula menjalankan perniagaan Internet, anda tidak perlu menunggu sehingga ada produk sendiri. Anda hanya membuang masa saja jika asyik memikirkan "aku tak ada produk"..."aku tak ada produk". Akhirnya anda tak kemana pun!

Sebenarnya anda boleh menjual produk orang lain di Internet. Samada produk tersebut adalah produk fizikal, digital ataupun perkidmatan. Saya juga tidak memiliki produk sendiri. Semua produk yang saya jual di Internet adalah produk orang lain juga.


"Bagaimanakah Dengan Teknik Ini Saya Bolah Menjana RM5 - 6 Angka Jualan Setiap Bulan?"Bunyinya macam pelik... tetapi inilah hakikatnya kerana rahsia perniagaan ini belum ramai yang tahu!
BENGKEL MEMBINA WEBSITE

0 ulasan: