iklan....Layanan iklan anda.. untuk di klik

SELAMAT DATANG..Para tetamu yang dikasihi

Isnin, 30 Ogos 2010

Serangan di Gengblogger

salam kawan² yang menyertai gengblogger adakah anda² semua mempunyai masalah untuk memasuki site gengblogger?




sudah beberapa hari saya tidak boleh memasukinya.
setiap kali pasti keluar warning ini

adakah ia diserang oleh virus
 lihatlah , bolehkah kita memasukinya atau ada masalah jika kita melayarinya. jika ada info² yang berguna silalah kemukakan disini. sudah banyak entri saya tidak di ping kan. tolong kawan² .

pandangan anda diperlukan.

sudah berkuburkah gb. pasti ramai yang tertanya tanya apakah kesudahan cerita gengblogger. tunggu dan menunggu hari² mendatang.
bersabar, itu yg perlu.............................

2 ulasan:

Tn.Punya berkata...Reply To This Comment

masalah ini boleh selesai dengan membuang logo gengblogger d blog anda.. bila logo tu dah buang popup merah tu dah tak keluar.. dah untuk buat sementera waktu boleh ping post disini http://myvitrd.blogspot.com/2010/08/gengblogger-tutup-kedai.html
sementara menunggu pihak admin membetulkan skrip dalam website tu..

@©hØy berkata...Reply To This Comment

sekarang saya ping kat innit je. t.q bagi link tu tn punya. nanti saya try ping disana.