iklan....Layanan iklan anda.. untuk di klik

SELAMAT DATANG..Para tetamu yang dikasihi

Rabu, 1 September 2010

Dapatkan seringgit dari setiap pengunjung blog anda

Kali ni aku nak berkongsi dengan kawan-kawan semua peluang buat duit dengan mudah.
Tanpa Modal komisen pula tinggi.

1 pelawat = RM1


pay per lead dari Eruwan Gerry (Siapakah dia ini?) Eruwan Gerry Norsen merupakan Pakar Lelongan Online #1 di Malaysia. Eruwan merupakan seorang pembeli dan penjual veteren di laman web lelongan online No. 1 Malaysia iaitu www.lelong.com.my dan laman web lelongan online No.1 Dunia iaitu ebay.com. Eruwan juga merupakan di antara sebilangan kecil “Education Specialist trained by eBay” di Malaysia.)

Ianya cukup mudah hanya dengan mendaftar sebagai ahli percuma klik disini. atau banner dibawah

Kemudian kawan-kawan bolehlah promotekan link affliate kawan-kawan kepada orang lain pula. Apa yang penting, Kawan-kawan tidak perlu mengeluarkan wang untuk menjadi ahli di dalam program affiliate ini.
 Wow dapatkan RM1 dari setiap pengunjung blog anda
Kiraan mudah
Eruwan Gerry Affiliates

10 pengunjung daftar bawah anda dapat RM10
100 pengunjung daftar bawah anda dapat RM100
1000 pengunjung daftar bawah anda dapat RM1000

Selain itu kawan-kawan akan dapat bonus berikut yang bernilai RM398 secara percuma.
1. Koleksi eBook Panduan Kejayaan  Affiliates Eruwan Gerry(bernilai RM197)
2. Temuramah Eruwan Gerry dengan Ammar Zahar – Affiliate Muda Malaysia (bernilai RM37)
3. Kursus Email 6-Bahagian Panduan Kejayaan Affiliate (bernilai RM67)
4. Newsletter Bulanan Panduan Kejayaan Affiliate (bernilai RM97)

Memang berbaloi-baloi…Jom daftar sebagai ahli sekarang juga klik disini atau banner diatas

 


dari sumber ilham sepaku.net. copy paste.

11 ulasan:

izyanty collection berkata...Reply To This Comment

copy paste camtu je ka?

nizam omar berkata...Reply To This Comment

macam something wrong je..
http://nizamullah.blogspot.com

Panduan Affiliate berkata...Reply To This Comment

Ini namanya program ppl (pay per lead). Jika seseorang mendaftar melalui link affiliate anda, komisen RM1 akan diberikan. Walaupun mereka tak membeli produk, anda tetap akan diberikan komisen.

Tapi, kadang-kadang ada juga yg mensyaratkan minimum lead yang perlu anda daftarkan sebelum boleh menerima komisen tu.

Cthnya: Jika minimum payout adalah RM10, ini bermakna anda perlu dapatkan sekurang-kurangnya 10 lead untuk melayakkan diri menerima komisen yg dijanjikan.

@©hØy berkata...Reply To This Comment

@nizam omar

untuk mengukuhkan lagi post saya tuan² dan puan² boleh rujuk link ini http://blog.sepaku.net/dapat_duit/dapat-duit-raya-dari-eruwan/ . saya pun registered bawah sepaku.

@©hØy berkata...Reply To This Comment

@Panduan Affiliate
benar apa yang diceritakan oleh panduan affiliate ni. panduan affiliate ni memang otai dalam bidang ni. t.q p.affi.

nizam omar berkata...Reply To This Comment

@@©hØyok..sekarang jugak saya check

diraja22 berkata...Reply To This Comment

copy paste je..

DaHLia berkata...Reply To This Comment

saya pun dalam proses mencuba menda alah ni..harap berbaloi mcm edy :D

hazman aka species1980 berkata...Reply To This Comment

ni kalau kita ade friend yang ramai.... sure ade harapan buat duit nie...

kisahsensasi berkata...Reply To This Comment

diharap2 kawan yang nak promote program nie jangan buat SPAM lak.... kalau tak sure orang reject punye

yahaya berkata...Reply To This Comment

tumpang baca...