iklan....Layanan iklan anda.. untuk di klik

SELAMAT DATANG..Para tetamu yang dikasihi

Jumaat, 1 Oktober 2010

domino's pizza sudah bertapak di Ipoh

IPOH GARDEN
69 Jalan Medan Ipoh 1A, Medan Ipoh Bistari, 31400 Ipoh, Perak





Pada hari isnin lepas saya nak pergi ke McD drive thru medan ipoh bistari. alangkah terkezutnya saya terpandang domino's pizza tersergam depan mata. memang dah lama saya mengidamkan nak tukar selera pizza , asyik pizza hut je. sekarang mudah nak pergi ianya berada di ipoh. belum lagi cuba mungkin dalam masa terdekat akan saya kunjunginya.
bagi kawan² di lembah kelang mungkin dah muak dengan domino's pizza ni, tapi bagi saya di ipoh mungkin ini peluang yg dinanti nantikan.
pada kawan² kt perak ni boleh lah pergi . lokasinya mudah je dekat dengan tesco , depan jpj ataupun berdekatan car accessories brothers. tengok je lah maps kt atas tu.kat bawah ni gambarnya.

 jom layanzz domino's plak.

NEW EDIT....
satu lagi domino's di Ipoh ialah, medan gopeng . lokasi bersebelahan old town white coffe

10 ulasan:

DKosongLapan berkata...Reply To This Comment

sebenonye CHor...sebelom ni DOmino's ade bukak dekat Tesco Station 18.....siap deme buat promotion sughuh beli kupon deme .... tapi hayat demet situ tak lame..... ghase macam tak sampei sebulan punnn..... errr....mike Ipoh kat mane??? bukan mike akt BEijing???

@©hØy berkata...Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
achoy berkata...Reply To This Comment

@DKosongLapan

yeke x de sambutan kut kt situ. saya kat kampar la

Noran berkata...Reply To This Comment

Salam tuan punye blog....teman pun org ipoh...dan utk ppengetahuan mike...dkt medan gopeng sebelah oldtown kopi ais nak bukak 1 lagi domino pizza...huhuhu.......sekian jemput singgah ke blog teman.....di houseofreban.blogspot.com

achoy berkata...Reply To This Comment

@Noran
wah bagus tu. lagi banyak lagi baik.

Sekapur SIreh berkata...Reply To This Comment

wah dh ade dominos pizza... teman pon org sane gak... nnt boleh ler kite lepak sane berblogging rame2 ye...

@©hØy berkata...Reply To This Comment

@Sekapur SIreh
wah ramai gak org perak kat sini ye. bagus² nanti boleh lepak

kakyong berkata...Reply To This Comment

d_08,
gamaknya tesco station 18 tu belum cukup ROCK... sme pun kg mari... hehehhe....

zulhilmi tempoyak berkata...Reply To This Comment

aik...
pizza malaya xde ek..??
;p

Aziati Wan Haron berkata...Reply To This Comment

Ya best kan dah ada Dominos! :)